Camping Villaggio Turistico Pian d' Oneda *** - Ponte Caffaro - Idromeer - Italië

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Villaggio Turistico Pian d' Oneda
Camping Villaggio Turistico Pian d' Oneda in Ponte Caffaro beschikt over 273 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Voor de kleintje is er een peuterbad. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Trek er met de mountainbike op uit. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een bungalow / huisje huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Villaggio Turistico Pian d' Oneda  *** - Ponte Caffaro Villaggio Turistico Pian d' Oneda  *** - Ponte Caffaro Villaggio Turistico Pian d' Oneda  *** - Ponte Caffaro Villaggio Turistico Pian d' Oneda  *** - Ponte Caffaro Villaggio Turistico Pian d' Oneda  *** - Ponte Caffaro Villaggio Turistico Pian d' Oneda  *** - Ponte Caffaro
Het Idromeer is een klein meer, gelegen ten westen van het grote Gardameer. Het ligt in een prachtige omgeving met veel groen en aan weerszijden ongerepte bergen. Terwijl u op het meer bent om te varen of watersporten, of bij het meer om te zonnen en zwemmen, hebt u dan ook een spectaculair uitzicht.

Het Idromeer is vrij rustig, hier kunt u dus nog echt ontspannen en genieten van uw vrijheid. Ondanks de rust is er wel veel te beleven in de omgeving, u kunt steden bezoeken zoals Verona en Brescia, of verder weg naar bijvoorbeeld Milaan. Met kinderen is het leuk om een dag naar attractiepark Gardaland te gaan.