Camping Rio Vantone **** - Idro - Idromeer - Italië

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Rio Vantone
Camping Rio Vantone in Idro beschikt over 323 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Huur ter plekke een fiets of mountainbike en ontdek de omgeving. Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een tent, lodgetent of safaritent huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Rio Vantone  **** - Idro Rio Vantone  **** - Idro Rio Vantone  **** - Idro Rio Vantone  **** - Idro Rio Vantone  **** - Idro Rio Vantone  **** - Idro Rio Vantone  **** - Idro Rio Vantone  **** - Idro Rio Vantone  **** - Idro
Het Idromeer is een klein meer, gelegen ten westen van het grote Gardameer. Het ligt in een prachtige omgeving met veel groen en aan weerszijden ongerepte bergen. Terwijl u op het meer bent om te varen of watersporten, of bij het meer om te zonnen en zwemmen, hebt u dan ook een spectaculair uitzicht.

Het Idromeer is vrij rustig, hier kunt u dus nog echt ontspannen en genieten van uw vrijheid. Ondanks de rust is er wel veel te beleven in de omgeving, u kunt steden bezoeken zoals Verona en Brescia, of verder weg naar bijvoorbeeld Milaan. Met kinderen is het leuk om een dag naar attractiepark Gardaland te gaan.