Camping Petite Suisse **** - Dochamps - Belgische Ardennen - België

Huurtent
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Petite Suisse
Camping Petite Suisse in Dochamps beschikt over 323 plaatsen.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Wie lekker sportief de omgeving wil verkennen kan ter plekke een fiets huren.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan, bungalow / huisje of chalet huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Petite Suisse  **** - Dochamps Petite Suisse  **** - Dochamps Petite Suisse  **** - Dochamps Petite Suisse  **** - Dochamps Petite Suisse  **** - Dochamps Petite Suisse  **** - Dochamps Petite Suisse  **** - Dochamps Petite Suisse  **** - Dochamps Petite Suisse  **** - Dochamps
De Belgische Ardennen is een bosrijk, heuvelachtig gebied in België. De heuvels zijn de uitlopers van de Eifel.

In de Belgische Ardennen kunt u tijdens prachtige wandeltochten genieten van de schitterende natuur. De kans is groot dat u wild zoals herten, wilde zwijnen, lynxen en diverse roofvogels tegenkomt. Daarnaast leent het gebied zich voor een actieve vakantie met volop mogelijkheden om te raften, kanoën, abseilen, mountainbiken. etc.

Er op uit kan ook. Er zijn mooie steden om te bezichtigen en bezienswaardigheden te bezoeken zoals het labyrint van Barvaux, het kasteel van Bouillon, de grotten van Han of verwen de kinderen met een bezoek aan Plopsa.