Camping Manor farm 1 ***** - Interlaken / Unterseen - Berner Oberland - Zwitserland

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van Manor farm 1
Camping Manor farm 1 in Interlaken / Unterseen beschikt over 626 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Kinderen zullen zich hier prima vermaken. In het hoogseizoen organiseert het animatieteam diverse spelletjes en andere activiteiten, dus vervelen is er niet bij. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk, maar ze zijn ook op de camping te huur. Voor zowel de liefhebber van golf als de watersporter zijn er mogelijkheden in de buurt.

Op deze camping kunt u een tent of stacaravan huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
  • Kaart
  • Foto's
Manor farm 1  ***** - Interlaken / Unterseen Manor farm 1  ***** - Interlaken / Unterseen Manor farm 1  ***** - Interlaken / Unterseen Manor farm 1  ***** - Interlaken / Unterseen Manor farm 1  ***** - Interlaken / Unterseen Manor farm 1  ***** - Interlaken / Unterseen Manor farm 1  ***** - Interlaken / Unterseen Manor farm 1  ***** - Interlaken / Unterseen Manor farm 1  ***** - Interlaken / Unterseen