Kur-Camping Erlengrund *** - Bad Gastein - Salzburgerland - Oostenrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Kur-Camping Erlengrund
Kur-Camping Erlengrund in Bad Gastein beschikt over 139 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Een sauna ontbreekt niet.

Volg één van de op de camping verkrijgbare fietsroutes. Het is een prachtige manier om de omgeving te verkennen. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan, appartement of chalet huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
  • Kaart
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Salzburgerland is een deelstaat centraal in Oostenrijk, de hoofdstad is Salzburg. Dit is een prachtige stad met veel historische bouwwerken.

Een bijzonder natuurverschijnsel in Salzburgerland zijn de hoogste watervallen van Midden-Europa, gelegen in Krimml. Volg lang de drie watervallen ook een pad naar boven of bezoek WasserWunderWelt. Een ander bijzonder verschijnsel is de ijsrot Eisreiswenwelt. Liefhebbers van meren kunnen naar Nationaal Park de Hoge Tauern, hier kunt u watersporten en vissen maar ook wandelen en mountainbiken.

Voor cultuur in Salzburgerland gaat u naar Burg Hogenwerfen of gewoon naar de stad Salzburg. Deze stad ligt aan de Salzach en de binnenstad staat op de werelderfgoedlijst.