Camping Kompas Nieuwpoort **** - Nieuwpoort - Noordzeekust - België

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van Kompas Nieuwpoort
Camping Kompas Nieuwpoort in Nieuwpoort beschikt over 1037 plaatsen. De camping ligt niet ver (minder dan 10 kilometer) van strand / zee.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk, maar ze zijn ook op de camping te huur. Voor zowel de liefhebber van golf als de watersporter zijn er mogelijkheden in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent of stacaravan huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Kompas Nieuwpoort  **** - Nieuwpoort Kompas Nieuwpoort  **** - Nieuwpoort Kompas Nieuwpoort  **** - Nieuwpoort Kompas Nieuwpoort  **** - Nieuwpoort Kompas Nieuwpoort  **** - Nieuwpoort Kompas Nieuwpoort  **** - Nieuwpoort Kompas Nieuwpoort  **** - Nieuwpoort
Tijdens een vakantie aan de Belgische kust combineert u het goede Belgische leven met zon, zee en strand.

De brede zandstranden zorgen ervoor dat zowel de zonaanbidder als de actieve watersporter aan zijn trekken komt. Ook de kinderen zullen zich hier niet vervelen. Liefhebbers van fietsen kunnen prachtige tochten langs de kust maken.

Zin in een dagje uit? De kinderen zullen een bezoek aan thema- en attractiepark Boudewijn Seapark of een dagje Plopsaland zeker waarderen. Natuurlijk gaat u ook naar enkele badplaatsen. Zeebrugge, Knokken, Nieuwpoort, Oostende en De Panne zijn zomaar willekeurige voorbeelden van leuke plaatsen om te bezoeken.