Camping Family Park Altomincio **** - Salionze - Gardameer - Italië

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Family Park Altomincio
Camping Family Park Altomincio in Salionze beschikt over 834 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Natuurlijk kunt u de omgeving met de auto verkennen maar u kunt op de camping ook fietsen huren.

Op deze camping kunt u een stacaravan of glamping-stacaravan huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Family Park Altomincio  **** - Salionze Family Park Altomincio  **** - Salionze Family Park Altomincio  **** - Salionze Family Park Altomincio  **** - Salionze Family Park Altomincio  **** - Salionze Family Park Altomincio  **** - Salionze Family Park Altomincio  **** - Salionze Family Park Altomincio  **** - Salionze Family Park Altomincio  **** - Salionze
Het Gardameer is voor vele Nederlanders een populaire vakantiebestemming. Het ligt in het noorden van Italië, in een veelzijdige omgeving. Het meer zelf is fijn voor watersporters maar natuurlijk ook om te zwemmen. Op de oevers liggen leuke plaatsjes, aan de westkant vindt u groene heuvels.

Aan de oostkant van het meer ligt het plaatsje Garda, maar ook het grote attractiepark Gardaland. Naar dit park en ook Sealife kunt u voor een leuke dag uit met het hele gezin. Verder weg kunt u naar de romantische stad Verona. U zou zelfs een dag naar Venetië of Milaan kunnen, twee prachtige en zeer verschillende steden.