Camping Atlantica **** - Saint-Jean-de-Luz - Pyrénées-Atlantiques - Aquitaine - Frankrijk

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Atlantica
Camping Atlantica in Saint-Jean-de-Luz beschikt over 185 plaatsen. De camping ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Voor de kleintje is er een peuterbad. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk, maar ze zijn ook op de camping te huur. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan of safaritent huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Het departement Pyrénées-Atlantiques heeft Pau als hoofdstad. U vindt het in de Franse regio Aquitaine, of Aquitanië op z'n nederlands.

Pyrénées-Atlantiques grenst aan Spanje. Met het Franse gedeelte van Baskenland binnen de grenzen van het departement is het logisch dat daar Baskisch wordt gesproken.

De campings liggen bij zee dus voor een heerlijke strandvakantie gecombineerd met het campinggevoel bent u in Pyrénées-Atlantiques op uw plek. Het knusse plaatsje Bidart is zeker de moeite waard om te bezoeken. Bij surfliefhebbers zijn Biarritz en St. Jean de Luz echt een begrip. In Biarritz vindt u bovendien een mooie dierentuin.